Select Page

12-16 måneder før brylluppet

Vælg en bryllupsdato. Skynd dig ikke. Giv dig selv tid nok. Den bedste måde at gøre dette på er at besøge ceremoni og modtagelsesfaciliteter, hvor du gerne vil være gift og have din modtagelse. Vælg en dato baseret på tilgængelighed. Hvis du giver dig selv et år eller mere at planlægge, du har en meget større chance for at booke dit ønskede sted på din ønskede dato.

Start en bryllupsfil. Dette er en fil eller mappe til at holde alle dine bryllupsdokumenter, kontrakter osv… Organisation er nøglen til at forblive sund i planlægningsfasen.

Diskuter & Vælg stil og formalitet af dit bryllup. Vælg det, der bedst passer til din livsstil, personligheder og budget. “Formel”, “Semi-formel”eller ” uformel”. Der er ikke noget forkert valg. Dette er din dag, og du skal gøre det til din egen. Dette vil også hjælpe med at indsnævre, hvilke spillesteder du vil overveje.

Bryllupsfotograf i København

Læg en meddelelse om dit nylige engagement i det lokale papir. Dette er valgfrit, men er en dejlig touch og memento.

Beslut dig for et bryllupsbudget. Sund fornuft dikterer, at du ikke bruger ud over dine midler. Det sidste, du ønsker, er at begynde dit ægteskab i større gæld på grund af dit bryllup.

Ansæt en bryllupskonsulent, hvis du planlægger det. Nogle brude vælger at ansætte en bryllupskonsulent for at lette stresset ved planlægning, eller fordi deres tidsplan ikke giver tilstrækkelig tid til planlægning.

Vælg en ceremoni placering. Husk, at reservationer undertiden bookes over et år i forvejen, så hvis du finder en, du kan lide, læg et depositum ned for at holde datoen. Kontroller altid afbestillings – / refusionspolitikkerne først og få dem skriftligt).

Vælg et modtagelsessted. Mange gange vil ceremonien og receptionen blive afholdt i samme facilitet. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du sørge for, at ceremonien og modtagelsesfaciliteterne er tilgængelige på samme dato. husk også, at de undertiden booker over et år i forvejen. Igen skal du altid kontrollere afbestillings – / refusionspolitikkerne først og have dem skriftligt.

Begynd at shoppe efter en brudekjole. Brugerdefinerede kjoler kan tage op til et år at forberede. Sørg for at starte denne proces så tidligt som muligt. Nogle gange kan brudekjole blive en stressfaktor, så jo mere tid du forlader for dette, desto bedre. Husk, at ændringer og endelige kjole fittings også kan spise op ekstra tid. Der er ingen refusion på brudekjolekøb, så sørg for, at dit valg er 100%, hvad du ønsker. Du kan også begynde at lede efter et koordinerende slør og tiara.

Aarhus bryllupper ved fotograf

8 – 10 måneder før brylluppet

Vælg din brude fest og anmode om deres deltagelse i din særlige dag.

Samtale og leje følgende: glem ikke, at ikke alle disse tjenesteudbydere vil være tilgængelige på din bryllupsdag, så sørg for at have mere end en til at overveje.

find en bryllupsleverandør i dit område:

Bryllup officiant. Dette kan være en religiøs eller civil person afhængigt af din tro og præference.

Modtagelse Catering. hvis dit modtagelsessted ikke giver en, skal du sørge for din egen. Når du har fundet en, der appellerer til dig, skal du sørge for at sikre din date med en underskrevet kontrakt og et depositum. Som altid skal du være fortrolig med dit valg og kende refusions – /afbestillingspolitikkerne, hvis du annullerer eller ændrer din dato.

Fotograf og videograf. Hvis dit budget tillader det, skal du ansætte en professionel. Der vil kun være en chance for at få det rigtigt.

Band eller DJ. Samtale flere. Gennemgå demo-CD ‘ er for at høre deres lyd og stil. Et godt band eller DJ kan lave en reception, men en dårlig kan alt andet end ødelægge det.

Beslut om brudepiger kjoler. Når du bestiller dine kjoler til kvinderne, skal du sørge for at bestille dem på samme tid for at sikre et identisk farvestofparti. Sørg for at bringe denne faktor op til den person, der tager kjolen ordre samt.

Begynd at kompilere navne og adresser til gæstelisten. Husk, at du stadig skal kombinere og forfine din liste, hans liste, hans families liste, dine forældres liste og den endelige liste. Hvis du er begrænset til antallet af gæster, der kan inviteres til brylluppet, skal du sørge for at give dine familier antallet af gæster, de kan medtage på deres liste. Ved at anmode om et bestemt antal gæster på forhånd lindrer du en masse potentiel stress. Prøv også at gøre anmodningen selv på begge forældres sider.

Tilmeld dig et gaveregister. Gaveregistre er en fantastisk måde at sikre, at du får varer, du virkelig ønsker og kan bruge. Det gør også dine gæsters shopping meget lettere. Sørg for at vælge varer til dit register fra alle prisklasser for at imødekomme hver gæsts budget.

Forlovelsesfest. Det er en fantastisk måde at få familier og venner sammen på forhånd.

5-7 måneder før brylluppet

Afslut gæstelisten. Bestem antallet af invitationer og takkekort, der skal bestilles.

Shop til dit bryllup brevpapir. Invitationer, takkekort og personlige brevpapir.

Arranger indkvartering. Nogle gæster (såsom byboere) ønsker måske at bo på et nærliggende hotel efter festlighederne.

Vælg din bryllupskage. Giv omhyggelig tanke til dig & din forlovede prisT foretrukne varianter, stil, størrelse, dekorationer og farve.

Begynd forberedelserne til din bryllupsrejse. Rådfør dig med dit rejsebureau og diskutere mulige bryllupsrejse destinationer og priser. Lav ordninger tidligt for at fange de laveste billetpriser.

4 måneder før brylluppet

Book din blomsterhandler. Når du har fundet en, der appellerer til dig, skal du sørge for at sikre din ordre med en underskrevet kontrakt og et depositum. Vær 100% sikker på dit valg, og kend refusions – /afbestillingspolitikkerne, hvis du annullerer eller ændrer din dato.

Køb dine bryllupsbånd. Du bør gøre dette med din forlovede krysantemum. I vil begge have disse ringe i lang tid, så I skal begge være tilfredse med dit valg.

Besøg din læge. Få dine fysiske undersøgelser og blodprøver, hvis det kræves for at få en vielsesattest i din tilstand

3 måneder før brylluppet

Send dine invitationer ud. Sørg for at medtage alle, der har modtaget en Gem datomagneten eller-kortet. Dobbelttjekke Porto kræves for at sikre, at invitationerne nå dine gæster.

Vælg smoking. Få alle groomsmen, bedste mand og parrets fædre sammen. Målinger skal tages i smoking butikken (for at sikre en korrekt pasform).

Arranger for udlejning af elementer, der er nødvendige for din ceremoni og modtagelse. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, buer, kandelabre, Kina, krystal, bestik, flydende punch springvand, og sølv om nødvendigt.

Diskuter afsluttede menupunkter og omkostninger med din restauratør. Bekræft ankomst-og afgangstider samt eventuelle ekstramateriale.

Arrangere transport / limousine service til brylluppet part til ceremonien og modtagelse.

Bestil bryllup favoriserer og bånd (præget). Glem ikke de ekstra er som prægede servietter, tændstikker og coasters.

Shop for brude fest gaver.

Begynd alle nødvendige rådgivningssessioner med dit bryllup officiant.

2 måneder før brylluppet

Vælg dit bryllup musik og dele dine valg med dit Band eller DJ.

Vælg en placering til din øvelsesmiddag og foretag de nødvendige reservationer og indskud.

Bekræft med formel slidbutik, at de har modtaget alle målinger af hver mandlig ledsager.

Planlæg dine ændringer og endelige montering til kjole.

Planlæg fittings til brudepiger og blomsterpige.

Gøre ordninger for din “brudepige frokost” og andre “pre-bryllup parter”.

Bestil adresseetiketter med dig og din fremtidige mands nye navn og nye adresse. Dette tilføjer en personlig touch, når du sender dit bryllup takkekort.

Bekræft din ordre hos blomsterhandleren.

1 måned før brylluppet

Design dit bryllup programmer. Du ønsker ikke at gøre dette for meget hurtigere end dette, fordi tingene uundgåeligt ændrer sig.

Ansøg om din ægteskabstilladelse.

Har en sidste kjole montering.

Vælg alle dine bryllup tilbehør. Der er mange tilbehør, som du skal vælge til din store dag.

Besøg din frisør, arbejde på en stil med dit slør.

Besøg din make – up artist samme dag.

Hår & make-up gjort, har dine formelle Brude Portrætter gjort.

Diskuter og færdiggør detaljer med bryllupstjenesteudbydere.

2 uger før brylluppet

Ring til gæster, der ikke har sendt deres svarkort tilbage (der vil næsten altid være nogle få).

Giv restauratøren en færdig hoved tæller.

Hent din ægteskabstilladelse.

Giv din DJ eller Band en liste over sange, som du måske er kommet med siden din sidste kontakt med dem.

Bekræft øvelsesplaner med din officiant og kirke bryllupskoordinator.

Få juridiske oplysninger om ændring af dit navn til: kørekort, socialsikringskort, køretøjsdokumenter, kreditkort, bankkonti, investeringskonti, pas, adresseændring med postkontor, forsikringer, Vælgerregistreringskort, abonnementer, Ansættelsesregistre, faktureringsadresse/navneændring.

Komplet gulv og siddepladser plan for modtagelse.

Bekræft alle leje og blomster levering datoer og tidspunkter.

Bekræft ankomsttid for alle ledsagere.

Tjek parkering arrangementer.

1 uge før brylluppet

Foretag eventuelle siddepladser i sidste øjeblik / justeringer.

Organiser din bryllupsdag påklædning, sørg for at prøve alt på & det passer perfekt.

Bekræft bryllupsrejse reservationer.

Bekræft reservationer for gæster uden for byen.

Pakke til din bryllupsrejse.

Saml alle nødvendige dokumenter til rejser.

Bekræft øvelsesplaner med ledsagere og anmode om, at de ankommer til tiden.

Bekræft reservationer til øvelsesmiddagen.

Hent formeltøj. Sørg for at prøve alt på og sørg for, at alt dit tilbehør er der.

Din Brudgoms polterabend skal være i løbet af denne uge før brylluppet. Mind ham om at være på sin bedste opførsel!

Tag en afslappende massage.

1 dag før brylluppet

Gå gennem din liste over ting at gøre, og sørg for, at alle dine baser er dækket.

Pak din bryllupsdag nødsituation kit.

Få en manicure og pedicure.

Tag et dampende afslappende bad.

Sæt Bryllup påklædning og tilbehør sammen.

Giv ringe til bedste mand.

Prøv at få en god nats søvn!

DIN BRYLLUPSDAG!

Spis Noget! Det vil hjælpe Pre-Bryllup rystesyge, hvis du har noget i maven!

Få dit hår og make-up gjort (brug en knap op skjorte for at holde alt perfekt).

Få nogen til at tjekke modtagelsesstedet. (så tidligt som muligt)

Kjole til dit bryllup.

Har oprigtige fotos taget med familien.

Nyd, du har arbejdet hårdt !!

Vigtigst… Hvis noget ikke går efter planen, skal du ikke bekymre dig, dine gæster vil sandsynligvis ikke engang bemærke forskellen.

EFTER BRYLLUPSREJSE

Har din brudekjole og blomster bevaret.

Skriv tak noter.

Skift dit navn.