Select Page

Brudehåret er et absolut must for en brud til at se hende bedst på hendes bryllupsdag. Alt ved hendes person skal være pletfri, hvis ikke perfekt, fra spidsen af tæerne til kronen på hendes hoved, fra hendes sko til hendes brudekjole og hendes slør. Bryllupsdagen er den dag, en brud skal være på hendes smukkeste.

En kvindes hår

En kvindes hår er hendes kroning herlighed, og dermed en brud bør få hendes hår til tip-top form på den store dag. Den dag, hun skal giftes, er ikke en tid til hårkatastrofer, så en kommende brud skal være forsigtig med at vælge, hvilken stil hun skal have på håret den dag. Der er to ting, hun skal alvorligt overveje i at vælge hendes brude frisure, og disse er den stil af hendes kjole og tilbehør hun vil bære.

Se kreative billeder fra et bryllup i Odense

Den frisure, som en brud skal vælge

Den frisure, som en brud skal vælge, skal matche stilen på hendes kjole. En stropløs nummer vil ikke blive modregnet til sin fulde fordel med hår streaming ned brudens skuldre. En fransk vri matcher heller ikke en kjole med et middelalderligt tema. Kjoleens formalitet skal også tages i betragtning. En sofistikeret opsvulmet do ville se smadre for en formel brudekjole, men det ville være overkill for en kjole designet til en have bryllup eller en strand bryllup. Overvej også halsudskæringen: ville du have det bedre med dit hår nede eller dit hår op i betragtning af halsudskæringen på din kjole?

Bortset fra kjole, slør og tilbehør, at bruden vil bære bør også være et spørgsmål om overvejelse for bruden, når hun vælger hendes frisure. En brud kan være alsidig med sit tilbehør, men en ting er helt sikkert: hendes frisure skal gå passende med hendes slør og hendes tilbehør. Tommelfingerreglen her er, at bruden skal gøre sit hår på den måde, hun ønsker, at det skal være i under brylluppet, når hun prøver efter tilbehør, bare for at se, om de passer.

Fotografering af bryllupper i hele Jylland

Men hvad er stilarter, tilbehør og hvadikke hvis håret ikke er i bedste stand? Brude og kedeligt hår går simpelthen ikke sammen. En kvinde, der skal giftes, skal sikre glansen af hendes hår måneder før brylluppet, blot ved at starte et regime med regelmæssig konditionering. Hun kan eksperimentere med hårkonditioneringsprodukter, hvis hun skal, men hun skal gøre det uger eller måneder før, og ikke på tærsklen til sit bryllup. Som nævnt ovenfor er en bryllupsdag ikke en dag for dårligt hår eller allergiske reaktioner.

Det er okay for bruden at eksperimentere med frisurer

Her er nogle andre vigtige ting, som en brud skal tænke på hendes hår som forberedelse til den store dag:

Det er okay for bruden at eksperimentere med frisurer, før hun træffer sit endelige valg. Imidlertid, hun skulle beslutte, hvordan hun skal bære sit hår, før hun vælger sit slør og hovedstykke. Også, når hun har taget sin beslutning, hun skal holde sig til det.

Hun skulle starte på et hårregime, der får hendes hår til at gløde med helbredet mindst seks måneder før brylluppet. Håret skal trimmes og dets nuværende farve rørt op to uger før brylluppet.

Hun bør vælge en stil, der vil være let at vedligeholde, vil ikke hænge eller blive blæst ud af sted af vinden i tilfælde af et udendørs bryllup. Derudover bør hun ikke overdrive med hårforlængelser eller tilbehør, ellers ville folk tro, at det er håret, der skal gifte sig og ikke dig.

I et bryllup er bruden stjernen, fokus for alle øjne. Det er den ene dag for hende at skinne, og hun skal skinne sin lyseste.