Select Page

En lille pige vokser op og drømmer om sin bryllupsdag med et perfekt billede i hendes sind om, hvordan det skal være. Så vokser vi op, blive forlovet og blive chokeret over, hvor dyrt alt er. Ting bliver skøre, og vi bliver stressede og ønsker, at alt skal være perfekt, men spekulerer på, hvordan vi skal betale for det hele. Et bryllup bør ikke sætte dig i gæld. Gæld er ikke en god måde at starte et nyt liv med den person, du elsker.

Se flotte bryllupsbilleder fra Jylland

Receptionen

Receptionen kan være den dyreste del af dit bryllup; placering leje, mad, alkohol og andre drikkevarer, DJ eller band, blomster, sted indstillinger, etc., osv. Der er måder at reducere omkostningerne på. Først og fremmest er det din modtagelse; bekymre dig ikke om at glæde dine gæster. De skal være der for at dele i din specielle dag, ikke for at kritisere maden og dekorationerne.

Bryllupsfotografering i Randers

Jeg har været i mange, mange bryllupper og receptioner, og jeg kan huske, at jeg nogensinde har tænkt, at alt, hvad de gjorde, var smagløst eller klæbrig. Jeg husker ikke, om de havde ekstravagante dekorationer eller enkle centerpieces. Det var ikke derfor, jeg var der.

Professionel bryllupsfotografi i Danmark

En af de nemmeste måder at reducere udgifterne til din modtagelse er at skære alle ekstramateriale. Medmindre du kan få en god pakkeløsning, der inkluderer alle klokker og fløjter, har du ikke brug for dem. Du kan vælge at have din reception tidligere på dagen, så du don lortt nødt til at give gæsterne med middag.

Du kan have time fortærer og finger fødevarer sammen med din bryllupskage. Du kan springe alkoholen over eller bare have champagne toast og skud til dollardansen. At give skud til dollardansen fungerer til din fordel, fordi hvis gæsterne vil have alkoholen, skal de betale for at danse med dig for at få den. En anden mulighed er ved at have en kontantbar, lad gæsterne betale for deres egen alkohol, mens du kun giver te, kaffe, slag eller læskedrikke. Hvis onkel Fred eller tante Jackie ønsker at blive ristet, kan de gøre det på egen hånd.

Flotte billeder fra bryllup Fyn

Mad til brylluppet

Hvis du virkelig ønsker at have en middag modtagelse tjekke dit område for kulinariske kunst skoler eller madlavning skoler, nogle gange vil de tage højde for en begivenhed for blot udgifterne til mad. Du kunne endda have pot held. Har nære venner og familie hver tilberede en særlig skål til din reception. Du er bundet til at have god mad uden omkostningerne ved en restauratør. Spring over de smarte linnedduge, porcelæn, og indstillinger for sølvtøj. Jeg havde hjertesvigt, da jeg fandt ud af, hvor meget leje for disse varer ville være.

Fotografer til bryllupper

Plus, jeg ville have været nødt til at vaske alt, før jeg returnerede det, undtagen duge. Papir plader og plast sølvtøj er fint. Ingen vil blive fornærmet, fordi du har lyst til bordindstillinger. Hvis du tror, at nogen vil blive fornærmet, bør du måske overveje ikke at sende dem en invitation. Du kan koordinere pladerne, servietter og sølvtøj med dine bryllupsfarver, og det vil se meget smukt ud.

Fotograf i kolding til bryllupsfoto

Du kan også bruge plastik eller papirduge. Alt vil være engangsbrug, og du vandt, at du skal bekymre dig om at returnere huslejer, når du skal nyde din bryllupsrejse.

Læs mere: