Select Page

Hvis du ikke er forsigtig, kan bryllupsfotografering omkostninger komme ud af hånden i en fart. Det typiske par bruger omkring 7 procent af deres bryllupsbudget, eller penge på fotos og video.

Hvordan kan du sikre dig, at dit bryllup er smukt fotograferet og ikke går over budgettet? Du vil bestemt ikke skimp på noget så vigtigt; billederne vil være noget, du vil værdsætte i de kommende år, men der er måder at forhindre omkostninger i at komme ud af kontrol.
Her er nogle ideer fra et par professionelle Bryllupsfotografer til at spare penge uden at ofre kvaliteten af dine fotografier.

  • Ansæt altid en professionel, men begræns deres tid på at tage billeder. Du har kun en chance for at få det rigtigt, så sørg for at engagere dig hos en person, der har erfaring med at fotografere bryllupper. Du har flere muligheder, herunder en” ceremoni kun ” pakke, hvilket betyder, at den professionelle ville tage alle de formelle billeder af bruden og brudgommen, familie og bryllupsfest og ceremonien, men ville ikke blive til receptionen.
  • Vælg en fotografering pakke i stedet for at købe alle de elementer separat. Hvis der er noget, du vil have, der ikke er inkluderet, så spørg fotografen, om du kan bytte det til noget andet uden at øge prisen.
  • Vær forsigtig med at vælge den mindste eller billigste fotograferingspakke. Du kan ende med at bruge mange flere penge efter brylluppet for alle de ekstra udskrifter, du skal købe separat, som ikke er inkluderet i den originale pakke. Det kan være billigere at købe en mere omfattende pakke foran.
  • Vær skeptisk over for alle de ekstramateriale, du tilbydes. Valg som et” luksus “eller” Ultra ” bryllup album eller et indrammet bryllup portræt vil tilføje op. Hvad der virkelig tæller er fotografierne, ikke emballagen.
  • Få nogle udpegede venner til at hjælpe dig med at dokumentere receptionen. At sætte engangskameraer på modtagelsestabeller er blevet populært for nylig, men mange par finder ud af, at de resulterende fotografier ikke er særlig gode. Det fungerer meget bedre at vælge kun et par betroede mennesker og forsyne hver af dem med et kamera af høj kvalitet.

Eksperter indenfor bryllupsfotografi og video

Eksperterne er en førende kilde til online lyd/videoprodukter, anbefaler at låne dine udpegede fotografer et Sony digitalkamera. Kameraet er mindre end de fleste mobiltelefoner, og meget let (kun 4,2 ounces), hvilket gør det nemt at bære rundt på en reception. Det er meget nemt at bruge, og det tager billeder af høj kvalitet. Opstart er hurtig, så du kan gå fra “off” til “say cheese” på få sekunder.

En” burst mode ” indstilling kan du snap op til fem hurtige-brand fotos med et tryk på en knap-fantastisk til at indfange actionfyldte øjeblikke på dansegulvet. Filmtilstanden giver dig mulighed for at optage flere sekunders lydløs video med lav opløsning, som senere kan videresendes til venner via e-mail.

  • Har en ven eller to videobånd ceremonien. De fleste af os kender nogen, der har erfaring med et videokamera og ville være villige til at optage vielsen. Du kan spare omkring på din fotograferingsregning ved at bede dine talentfulde venner om deres hjælp. eksperter anbefaler at bruge et Sony digitalt videokamera i høj kvalitet, der giver dig mulighed for at optage video-og stillbilleder i professionel kvalitet. Mini DV-videokameraet registrerer detaljer og farvenøjagtighed i enhver video, du optager; eller du kan bruge den digitale fotomodus til at sætte disse billedpunkter i gang med at tage stillbilleder. Der er et stik på videokameraet til at sende video i fuld opløsning til din kompatible computer til redigering eller visning. En touch-panel visning skærm giver nem navigation af kameraets menuer. Ekstraudstyr som Super SteadyShot til beroligende kamerarystelser og optisk forstørrelse til flotte nærbilleder giver din amatørfotograf professionelle værktøjer.
  • En usædvanlig mulighed: få en betroet ven til at strejfe rundt i receptionen med Panasonics SV-AV30. Denne alsidige, digitale A / V-optager / afspiller kan ikke kun tage digitale fotos og optage videoklip, den kan også optage uddrag af lyd. Dette er en fantastisk måde at optage oprigtige øjeblikke på festen.