Select Page

At vælge underholdning til din bryllupsreception kan være en simpel opgave, hvis du ved, hvad du skal kigge efter i en professionel disc jockey. En professionel bryllup DJ vil fungere som Ceremonimester, Musik programmør og modtagelse koordinator. Da din DJ vil repræsentere dig foran dine gæster, bør du være i stand til at kommunikere godt med ham eller hende. Følgende spørgsmål hjælper dig med at ansætte en professionel disc jockey.

Prrofessionel bryllupsvideo i hele Danmark

Bruger du professionelt lydudstyr, herunder en trådløs mikrofon?

Evnen til at blande musik korrekt kommer med brug af professionelt lydudstyr. Når dine gæster begynder at danse, er det vigtigt, at din DJ ved, hvordan man blander godt nok til at opbygge momentum.

Nogle DJ ‘ er hævder, at deres personlighed får dem gennem en begivenhed uden at have professionelle CD-afspillere (eller relateret udstyr). Selvom en god personlighed er vigtig, er det også vigtigt at have en DJ, der ved, hvordan man blander godt; de behøver ikke at være en klubremikser, men skal vide, hvordan man skaber energi.

En trådløs mikrofon vil tillade nogen gør en skål evnen til at tale ved brude bordet, som vil hjælpe din fotograf få meget bedre fotografier end hvis toasts tales nær DJ eller dansegulvet på grund af en kablet mikrofon begrænsning.

Har du Back-up udstyr?

Da din begivenhed er en gang i livet, ADJA føler, at det er vigtigt for din DJ at have en back-up forstærker, musikafspiller og kabler til nødsituationer. Selvom det er sjældent, lad ikke udstyrsfejl bringe din fest til ophør for tidligt; du har investeret for meget tid og penge.

Har du ansvarsforsikring?

Enhver legitim virksomhed person bærer ansvarsforsikring for at beskytte sig selv sammen med dig og dine gæster. Nogle steder kan kræve, at din DJ har ansvarsforsikring.

Har du kunde-og forretningsreferencer?

Det er en god ide at tale med tidligere kunder og relaterede forretningsfolk, så du kan afhjælpe eventuelle bekymringer, du måtte have med hensyn til din potentielle DJ. Tidligere kunder kan give dig indsigt i, hvordan de følte sig på dagen for deres begivenhed, mens relaterede bryllupsleverandører kan give dig indsigt i, hvor godt din potentielle DJ fungerer sammen med andre.

Der er mange handelsorganisationer for disc jockeys. Hvis din potentielle DJ er aktiv i en forening, kan det betyde, at de deltager i månedlige møder, besøger DJ-konventioner og netværker med deres jævnaldrende. Involverede DJ ‘ er har tendens til at holde trit med musikalske tendenser, forbedre deres offentlige talefærdigheder, lære at blive bedre entertainere og vokse som forretningsfolk.

Vil du spille anmodninger?

En god DJ vil tage anmodninger fra dig og dine gæster. Hvis en DJ begynder at begrænse din evne til at bede om musik, kan det betyde, at de har et begrænset udvalg af musik, eller at de mangler musikviden. Spørg om politikken for at acceptere sanglister og publikumsanmodninger. Hvis du ikke er bekymret for dans, men ønsker at skabe en bestemt atmosfære, skal du sørge for, at din DJ forstår, hvad du har i tankerne.

Har du erfaring med bryllupper?

Det er vigtigt, at du vælger en DJ, der forstår bryllup protokol. Din emcee skal have evnen til at kommunikere effektivt. Din første telefonsamtale kan allerede give dig spor; vær opmærksom.

Der er også en tro på, at “radio” personligheder eller berømte klub jocks er bedre end mobile disc jockeys. Dette er en fejlslutning. Mange klub-og radio-DJ ‘ er mangler simpelthen oplevelsen af at koordinere en bryllupsreception og kommunikere til et live publikum ansigt til ansigt; bryllupsoplevelse tæller.

Hvordan vil du være klædt?

Smoking påklædning er standard på de fleste bryllupper. Coat & Tie er også meget populær. Det er en god ide at fortælle din DJ, hvilken type påklædning du forventer, at de skal bære.
Hvor tidligt ankommer du?

Standardopsætningstiden for de fleste DJ ‘ er er en time før gæsterne? ankomst. Hvis du har levende musik til den første del af receptionen, skal du betale din DJ for at ankomme tidligt. Introduktioner, toasts, og andre meddelelser kræves normalt inden for det første 60 til 90 minutter efter modtagelse.

Husk, at DJ ‘ en arbejder bag kulisserne for at holde din begivenhed organiseret, mens bandet spiller. Det ser også meget pænere at have DJ set – up i stedet for at have dem flytte udstyr gennem dine gæster.

Er vi garanteret DJ efter eget valg, og vil du give os en skriftlig kontrakt?

Få altid en skriftlig aftale, der tydeligt angiver den specifikke entertainer, du har valgt. Husk at læse enhver aftale omhyggeligt, før du underskriver den. Forstå afbestillingspolitikker, betalingsprocedurer og selskabsbestemmelser, da de varierer meget.

Hvis du har tid, mødes med din potentielle entertainer at få at vide, hvem der vil repræsentere dig på din store dag. Et møde vil give dig oplysninger til at hjælpe dig med at beslutte, om du er fortrolig med din potentielle.

Hvis du vil se din DJ “i aktion” bede om en video. Nogle DJ ‘ er giver dig mulighed for at komme til en kommende begivenhed. ADJA anbefaler ikke dette, da din potentielle DJ skal fokusere al deres tid og energi på deres nuværende klients særlige lejlighed i stedet for audition til deres næste job. Spørg dig selv, om du vil have fremmede, der strejfer rundt på din specielle dag, eller foretrækker du inviterede gæster, der er klædt passende?

Det professionelle gebyr for en fuldtids disc jockey spænder fra $800 til $3000, hvor den gennemsnitlige sats er $1200. Du bør forvente et professionelt lydsystem, emcee-tjenester, musikprogrammering, planlægning af begivenheder, koordineringstjenester og fire til seks timers musik og underholdning.

Priser vil variere baseret på placering, Popularitet, talent, musik viden, organisatoriske færdigheder, blanding evne og professionalisme. De fleste DJ ‘ er tilbyder yderligere muligheder, der inkluderer: effektbelysning, festnyheder, forbedrede lydsystemer, to-personers forestillinger, dansere og yderligere PA-systemer (Public Address Sound System) eller lydsystemer, når det er nødvendigt. ADJA håber, at disse tip hjælper med at gøre din bryllupsdag uforglemmelig.

Har du læst?: