Select Page

Udendørs bryllupper er altid smukke. I udendørs bryllupper, vi får bade i gløden af den kærlighed, de nygifte har til hinanden med naturens skønhed, der tjener som baggrund. Udendørs bryllupper er bare så Romantiske, at du næsten bogstaveligt talt kan lugte romantikken i luften.

Desværre er udendørs bryllupper en udfordring for bruden, til hendes brudepiger og næsten alle kvinder, der deltager i det bryllup. Så smuk som udendørs bryllupper kan være, alle i dette bryllup bliver nødt til at beskæftige sig med vinden, varmen og fugtigheden, for ikke at nævne bugs og chancen for regn.

gift i udendørs omgivelser?

Hvordan er en brud at forblive smuk, hvis hun bliver gift i udendørs omgivelser? Hvis du er en sådan brud med det spørgsmål i dit hoved, her er et par ting, der kan hjælpe dig med at forblive smuk, når du går gennem dit udendørs bryllup.

Udendørs bryllup

1. Vælg en letvægts brudekjole. Iført en brudekjole i de sædvanlige silke og brude satin vil kun veje dig ned under din udendørs bryllup. I et bryllup sæt udendørs, elementerne er imod dig, og du ønsker ikke at kvæle og være ubehageligt i din kjole.

Så i stedet for tunge silke eller satin skal du vælge en kjole Lavet med let stof, såsom georgette, linned eller crepe. Vær også forsigtig med nederdelen på din kjole; en skræddersyet nederdel er mindre tilbøjelig til at blive sprængt af vinden end en bred og flydende nederdel.

Læs mere om bryllupper her

  1. Overvej blomster til dit hovedstykke. I stedet for at bære et slør, kan du overveje at bære blomster som dit hovedstykke. Du kan også bare bære en enkelt blomst gemt bag dit øre. Blomster er mere i overensstemmelse med din udendørs indstilling, og at forlade sløret hjælper dig også med at holde dig kølig udendørs. Men hvis du virkelig gerne vil bære et slør, skal du holde dit slør kort, så du ikke behøver at svede under det, og så sløret ikke blæses af vinden.
  2. Hold din makeup og tilbehør på et minimum. Heavy makeup, chunky smykker og store tilbehør vil gradvist føle sig for tung på dig, når din udendørs bryllup og modtagelse skrider frem. De får dig kun til at se ud som om du smelter senere. Så bare bære lys makeup og sætte på enkle og lette smykker og tilbehør. Det kan også være en god ide ikke at bære strømper, så du kan holde dig kølig og behagelig.
  3. Bed din frisør om at skabe en holdbar frisure. Dit hår vil blive overladt til elementernes nåde under dit udendørs bryllup, og dermed skal din frisure være modstandsdygtig over for vind og varme. Bed din frisør om at skabe en elegant opdatering til dig, der fortsætter med at holde op, uanset hvor blæsende eller varmt det er under dit bryllup.
  4. Overvej at bære flade sko eller stablede hæle. Det kan være akavet at gå på græsklædt jord eller på sand iført skarpe stilethæle. Dine hæle kan synke ned i jorden, eller du kan falde fladt på dit ansigt og skade dig selv i processen. For at undgå akavet og muligheden for skade skal du vælge flade sko eller stablede hæle i stedet for høje stiletter.
  5. Forbered et nødsæt. Du vil aldrig vide, hvilke uheld der kan ske under dit udendørs bryllup, og så skal du forberede dig på det. For at gøre dette skal du forberede et nødsæt, der indeholder ting som båndhjælp, sikkerhedsnåle, en hårbørste, bomuldspindler, vådservietter, læbestift, tamponer og andre ting, der kan være nyttige. Bed en af dine brudepiger om at bære den til dig under dit udendørs bryllup.

Andre spændende blogs:

http://aceblog.dk

http://missbetty.dk

https://mereglimmer.dk