Select Page

Når din store dag nærmer sig, Bliv organiseret! Planlæg fremad og vælg den licenserede professionelle til din bryllupsdag hår og makeup omhyggeligt.
Før du ansætter dem:

  • Se på deres portefølje og deres produktsamling; hvis der er hundreder af dåser med hårspray, masser af blodrød læbestift og edderkoppelignende øjenvippeforlængelser, kan det være bedst at prøve et andet sted!
  • Hvis det er muligt, har en ‘prøvekørsel’, komplet med en fotografering session. Dette vil fjerne eventuelle problemer før den store dag, og du vil vide præcis, hvad du kan forvente for din personlige kosmetolog.
  • Hvorfor ikke plaske ud? Vælg en salon med fuld service, der tilbyder komplette tjenester hele dagen; fra hudpleje til makeup, hår, negle, værkerne. Hvis du vil gøre det, kan du lige så godt gøre det ordentligt!

Se billeder ved fotograf

Arbejde med dem:

  • Sørg for, at stylisten lytter til dig og inkorporerer dine ideer med deres. De skal forstå dine behov, hvis du har kinky hår for eksempel, og arbejde på en måde, der tegner sig for dette. Husk altid at spille efter dine naturlige styrker og bære det, der passer dig bedst.
  • Koordinere stilen med hår og makeup med hele brudepartiet (med undtagelse af mændene, selvfølgelig!). For eksempel, hvis du går efter et klassisk, poleret look, skal du overveje at fastgøre håret med små blomsterklip. Dette er den bedste bit; girly limning i omklædningsrummet!