Select Page

For dem, der gifter sig, der er mange ting at være begejstrede for. At købe en brudekjole, få alle de rigtige blomster og plukke en kage er blot nogle af de ting, du skal gøre. Det meste af tiden er det kvinderne, der udfører alle disse opgaver, men en ting, som de fleste par gør sammen, er at vælge vielsesringe. Det er trods alt en ting fra dit bryllup, som du vil bære resten af dit liv.

Fotograf Stine Bro i Nordjylland

Der er mange stilarter og typer af vielsesringe

Der er mange stilarter og typer af vielsesringe, som du kan få. Lad det dog ikke overvælde dig. At plukke dem ud skal være sjovt. Bare prøv at få en ide om, hvad det er, du leder efter, og derefter sætte sig for at finde noget lignende. Den første ting du skal gøre, før du selv begynde at kigge er beslutte den prisklasse, som du vil være shopping i. Du don pridt ønsker at se på dyrere ringe og blive skuffet, når du kan Pritt købe dem. Fortæl sælgeren i butikken, hvad din prisklasse er, og så vil de vise dig ringe, der er ens i omkostninger.

Alt om bryllup i Danmark

Stort udvalg indenfor vielsesringe

Faktisk kommer vielsesringe i et stort udvalg af stilarter. Der er almindelige bands, der er meget attraktive. De kommer i mange farver, bare vælge den, der vil være rigtigt for dig. De almindelige bånd kommer i gult guld, hvidguld og endda rosaguld. Rose guld ville se gorgeous på enhver kvindelig kvistfinger. Hvis du er til sølv, prøv plain silver band. Disse bånd kommer også i forskellige bredder.

Mød fotograferne her

Hvis du er på udkig efter noget med en lille flare, købe vielsesringe, der er to tone eller har diamanter på bandet. De to tone bands er for dem, der kan Pritt beslutte mellem de andre. De er de bedste fra begge verdener. Vælg rose og gule guld bands og din ring vil være tale om byen. Hvis du vil have en lille gnist, så tilføj nogle diamanter.