Select Page

TV-serien Bridezilla kan være lidt for over-the-top nogle gange, men der er virkelig en grund til, at udtrykket ‘bridezilla’ blev opfundet i første omgang. Nogle kvinder har drømt om deres bryllupsdag siden de var små piger og har alt planlagt ned til mindste detalje. Fordi det har været en livslang drøm, vil de helt sikkert have alt til at være perfekt og vil slå ned alt, der truer med at ødelægge alle planerne. Ikke underligt, at brude har en tendens til at holde øje med og stramme tøjler på alt, hvad der er relateret til den store dag, fra kjolen til blomsterne til maden og musikken og endda størrelsen og vægten af din brudefest.

Professionel bryllupsfotograf i Aarhus

Bryllupsdage – og de måneder, der fører op til dem er meget vigtige årsager til stress, og at blive brud vil gøre tingene endnu værre. Ikke kun vil du give dig selv en stor hovedpine ved at være sur og insistere på, at alt er under din samlede kontrol, du kan også fremmedgøre dine venner, kære, eller endda din forlovede. Dette kan især hvis de forsøger at hjælpe, og du ender med at tænde dem og berating dem for ikke at gøre tingene perfekt, eller den måde, du vil have det til at være.

Må ikke ærgre sig. Der er masser af måder at hjælpe dig med at løsne op, og stadig sørge for, at dit bryllup forberedelser og selve dagen vil gå glat.

Delegeret. Men inden du gør det, skal du sørge for, at du videregiver pligterne til de mennesker, der virkelig kender din smag og er gode til, hvad de gør. Tal med de mennesker, du udnævner til bestemte opgaver, så de ved nøjagtigt, hvad du leder efter.

Book en professionel fotograf til dagen

Hvad med en bryllupsplanlægger?

Få professionel hjælp. Ja, du har brug for p-ordet: en planlægger. En bryllupsplanlægger kan være din bedste ven i løbet af denne meget prøvende tid i dit liv, og han eller hun kan virkelig gøre hele processen lettere, så længe du forstår hinanden.
Vælg ikke de små detaljer.

Du kender måske forskellen mellem dette eller det blonde mønster eller det faktum, at din buket kun har 19 roser i stedet for de 20, du anmodede om, men chancerne er, at de andre gæster ikke engang bemærker de fejl, du er bekymret for. Medmindre det er noget stort som en catering fejl, for eksempel, er der ingen grund til at udsætte dig selv for mere stress.

Erfaren fotograf til portrætter

Vær ikke bange for at indrømme du har for meget om ørerne

Vær ikke bange for at indrømme, at du ikke kan gøre alt. Så meget som du gerne vil være i total kontrol, vil det ikke være sundt at overvåge alle aspekter af forberedelsen, selvom du allerede er udmattet og på randen af revner på grund af alt dit ansvar.

Tag dig tid til at undgå at gøre noget relateret til brylluppet. At tage en fridag fra planlægningen af den store begivenhed får ikke verden til at gå ned omkring dine ører. Faktisk kan det endda hjælpe dig med at få noget perspektiv eller give dig nogle nye ideer.

Fotograf fra Aarhus viser billeder

Slap af! Du skal indse, at bortset fra de mest omhyggeligt udformede detaljer, selv alle de små ufuldkommenheder kan hjælpe med at gøre din store dag unik.

Vigtigst er det, at du skal huske, at det ikke er brylluppet, der er det vigtigste, du skal fokusere på. En ufuldkommen bryllupsdag bør ikke påvirke dit forhold. Det, der tæller mest, er dit ægteskab, og at du vil tilbringe resten af dit liv med den, du elsker.